top of page

O nas

Samozavestna na poti do oltarja
Cool Ring Design

Naša 

zgodba

Dobrodošli v "Dekliščina malo drugače" 

Naša misija je preoblikovati izkušnjo dekliščine z izjemnimi delavnicami, namenjenimi raziskovanju globin vaše duše in spodbujanju vaše osebne rasti. S poudarkom na spiritualnosti in notranji modrosti vam ponujamo edinstvene pristope, ki vas bodo popeljali na pot k odkrivanju vašega polnega potenciala.

Z našim raznolikim naborom storitev, vključno z branjem obraza, TAO face jogo, coachingom, terapijo in delavnicami osebne rasti, si prizadevamo nuditi celostno podporo vašemu duhovnemu in čustvenemu razvoju. Naša predanost je ustvariti varno in spoštljivo okolje, kjer se lahko vsaka ženska počuti podprto in navdihnjeno na svoji poti k samospoznanju in notranjemu miru.

Za nas je vsaka bodoča nevesta in družica edinstvena, z lastno zgodbo in potencialom za rast. Zato se zavzemamo za individualen pristop in prilagodljivost, ki vam omogočata, da ustvarite izkušnjo, ki ustreza vašim edinstvenim potrebam in ciljem.

Naša ekipa je tu, da vam pomaga odkriti vašo notranjo moč, raziskati vaše globine in zasijati v svoji polni svetlobi. 

Vabimo vas, da nas kontaktirate ali obiščete naše delavnice, da začnete svoje srčno poročno potovanje po vaši meri že danes. Skupaj ustvarimo novo zgodbo, ki bo odsevala vašo notranjo lepoto in moč.

Delajmo skupaj

TIP, inštitut za terapevtsko in izobraževalno podporo, Posavje, so.p.

Račica 53a

1434 Loka pri Zidanem mostu

Hvala za sporočilo, odgovorimo vam kmalu!

bottom of page